Popcornin valmistus-ohjeet:
1. Puhdista popcornpata täysin puhtaaksi.
2. Laita popcorn-padan pohjalle ohut kerros ruokaöljyä niin, että koko pohja peittyy.
3. Aseta popcorn-pata tulipadan päälle, joko roikkumaan ripustusketjusta tai asettamalla se grilliritilän päälle. Tärkeää on, että popcorn-pata on täysin suorassa.
4. Laita popcorn-padan pohjalle yksi "testi-popcorn" ja sulje kansi.
5. Kun "testi-popcorn" on paukahtanut, niin öljy on tarpeeksi kuumaan popcornin valmistamiseen.
6. Lisää popcornia niin että koko pohja peittyy niillä, mutta ei sen enempää.
7. Popcornit alkavat nyt vähitellen paukkumaan ja voit seurata sen edistymistä - Hauskan näköistä!!
8. Kun paukkuminen alkaa harventua niin popcornit ovat valmiita.
9. Nosta popcorn-pata pois tulen päältä ja siirrä ne toiseen astiaan.
10. Lisää popcorniin suolaa. Sen jälkeen ne ovat valmiita nautittaviksi. MMM...
Vinkki; Popcornin valmistuessa popcornipadasta saattaa räiskyä öljyä. Älä seiso aivan padan vieressä äläkä päästä lapsia padan lähelle vahinkojen välttämiseksi.