www.puuvirrat.fi

Harjukuja 4 34800 Virrat

Sähköposti: myynti@puuvirrat.fi

Puh. 0400 804 322

Y-tunnus: 2592955-3 (Alv rek)

Lisää WhatsApp numero ja ota yhteyttä 0400 804 322

Laskutustiedot

Laskutusosoite: Puuvirrat Harjukuja 4 34800 Virrat

Käytössämme on myös Maventan verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003725929553

Välittäjän tunnus: DABAFIHH

Puuvirrat on klapintekijän, puulämmittäjän ja tulisijan omistajan verkkokauppa.

Puuvirrat on internetissä toimiva verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkaille laadukasta ja hintatietoista palvelua. Toiminta-ajatuksemme onkin tarjota klapien valmistamisesta tuhkan poistamiseen tuotteita tältä väliltä. Laajennamme ja kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimintamme perustuu kahteen varastoon, joista lähetämme tuotteet. Voit myös noutaa tuotteita ilman toimituskuluja varastolta, mutta suosittelemme soittamaan ennen tuloasi niin olemme paikalla varmasti. Tuotteet noudetaan osoitteesta Harjukuja 4 34800 Virrat

Tuotevalikoima puunkantotelineistä klapisäkkeihin löytyy omasta varastosta ja takaa nopeat toimitukset asiakkaalle. Ostaessasi isompia määriä ota sähköpostilla yhteyttä niin teemme kilpailykykyisen tarjouksen. Maahantuonti tunnettujen tuotemerkkien ohella on yksi kulmakivistämme.

Puuvirrat toimii kustannustehokkaasti, joka näkyy monissa hinnoissamme. Kohtuullinen hintataso on mahdollista, koska olemme maahantuoja osalle tuotteita ilman välikäsiä. Tuotteistamme iso osa on kuitenkin täysin kotimaista tuotantoa, joka takaa varmat toimitukset vaikka tuote loppuisikin hetkellisesti varastosta. Varastointi ja toimitukset on suunniteltu sekä kehitetty asiakkaat huomioiden. Toimituskustannukset ovat kohtuulliset, koska toimituskuluilla emme rahasta.

   

       

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Puuvirrat toimii maahantuojana erilaisissa polttopuun valmistamiseen liittyvissä tuotteissa. Suursäkit ovat yksi tuoteryhmä, joka on hyvä myyntiartikkeli oman puunmyynnin ohella. Erilaisia klapien pakkaamiseen liittyviä apuvälineitä löydät myös verkkokaupasta. Jälleenmyyjänä sinulla on mahdollisuus saada lisätuloja ja kokeilla tuotteita.

Kiinnostuessasi asiasta ota yhteyttä sähköpostilla myynti@puuvirrat.fi  ja kerro vähän toiminnastasi.

JÄLLEENMYYJÄMME:

Klapitarvikkeissa IKAALISISSA Piha- ja kantojyrsinpalvelu Saarinen

http://pihajakantopalvelusaarinen.fi/

SATAKUNNASSA Konetyö Metsä

http://www.polttopuusatakunta.fi/

Yksittäiset vähittäiskaupat Suomessa