Puuvirrat yrityksenä

Polttopuun tekoa

Puuvirrat on klapintekijän, puulämmittäjän ja tulisijan omistajan verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita klapien valmistamisesta tuhkan poistamiseen. Laajennamme ja kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti erilaisilla uusilla tuotteilla.

Oma maahantuonti ja valmistuttaminen ilman välikäsiä on yksi kulmakivistämme. Uusia tuotteita ja innovaatioita tulee vuosittain, joita esittelemme tapahtumissa.

Meillä ei ole varsinaista myymälää, mutta meillä käy asiakkaita melkein päivittäin ostamassa tuotteita. Tuotteistamme noin 90% on omassa varastossa heti toimitettavaksi, joten voit poiketa ostoksille tai noutaa tuotteita ilman toimituskuluja varastolta. Soitathan tai ilmoita tulostasi, koska emme ole aina paikalla.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Polttopuita polttaessa ei tule aina mieleen kuinka paljon erilaisia työvaiheita sekä tuotteita asian ympärillä liikkuu. Tämä tuli mieleen kun taas kerran vuosia sitten klapeja heiteltiin liiteriin. Voisiko tätä tehdä mitenkään helpommin ja mitä tuotteita klapien ympärille voisi hankkia. Siitä lähti ajatus alkaa kehittämään kauppaa, joka rakentuisi polttopuun ja tulen ympärille.

Tuotteita sitten hankittiin ja testattiin, mutta halu kasvoi kehittää tuotteita aina vain paremmaksi. Tuotteita testattiin omassa polttopuutuotannossa ja mietittiin sekä kokeiltiin useita kertoja. Takkatulet on palanut omassa takassa jo kaksikymmentä vuotta, joka on tuonut uusia ideoita vuosien varrella. Tästä takkatulen ääressä miettimisestä on esimerkiksi säädettävän puutelineen tarina alkanut.

Polttopuun valmistaminen on mennyt osittain pienempiin yksikköihin ja olemme vastanneet tähän pienemmillä pakkausmuodoilla ja välineillä. Tuotteiden suunnittelun ja uusien asioiden ideoiminen on oltava jatkuvaa.

Tuotteiden saatavuuteen ja nopeaan toimitukseen yritämme tehdä kaikkemme, jotta tuotteet saadaan ripeästi asiakkaalle.

Unohtamatta asiakaspalvelua, josta tässä onnistunut esimerkki:

Kiitän Teitä erittäin nopeasta ja tehokkaasta palvelusta! Tilasin perjantaina 23.11. klo n. 15.30 säädettävän klapitelineen. Toimitus oli noudettavissa Parolan postista jo seuraavana päivänä klo 16.00!  Hämmästyttävää!! Voin suositella Teitä tutuille ja tuntemattomille.  Palaan kaupoille kun tarvetta esiintyy.