Ota yhteyttä

Ota tämän lomakkeen kautta yhteyttä sähköpostiimme. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 24h sisään.

Muita yhteydenottotapoja

Soita

Puhelinnumero: 0400804322

Tekstiviesti

Tekstiviesti on myös käytössä samassa numerossa

Whatsapp

Meillä käytössä myös whatsapp joka on helppo ja nopeakäyttöinen

Usein kysytyt kysymykset

Katso tästä kysymyksiä joita meiltä kysytään useasti. 

Etkö löytänyt vastausta? Siinä tapauksessa ota yhteyttä.

Meidän varastoiltamme voi noutaa tuotteita etukäteen sopien esim. puhelimella. Emme aina ole paikalla joka varastolla joten etukäteen sopiminen auttaa paljon. Meilllä on myös näyttelyalue osoitteessa Puttosharjutie 1, 34800 Virrat, jossa voit tutustua vapaasti laavu- ja liiterimallistoomme.

Puuvirrat tarjoaa useita toimitustapoja joista yleisin on matkahuolto. Huomattavasti painavammat tuotteet (esim. puuliiterit ja lavarahti) toimitetaan postin rahdilla tai puuvirtain omalla toimituksella. 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja  tarjoajana toimii Paytrail Oyj jonka maksutavoista voit lukea lisää maksuehdoisamme. Noutaessa voit maksaa kortilla, käteisellä tai sovittaessa laskulla 

Toteutamme useita erikoistoivomuksia joka kuukausi. Ota yhteyttä niin voimme selvittää onko toiveesi toteuttaminen mahdollista.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupasta tilaamansa tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta. Puuvirrat Oy ei peri palautuskuluja ja hyvitämme palautettujen tuotteiden arvon viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun verkkokauppa on vastaanottanut palautuksen. Voit lukea lisää palautukseen liittyen toimitusehdoistamme.

Seuraa meitä Facebookissa

Ota yhteyttä Whatsapilla!