Kilpailu on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille.

Arvonnassa onnetar suosi Mirka Saarniota Vesilahdelta, jonka luokse tämä upea takkasetti lähtee. Puuvirrat onnittelee voittajaa! Kantimen löydät myös verkkokaupastamme, jos jäi polttelemaan!

Osallistu arvontaan!

Arvomme Facebook päivitykseen kommentoineiden ja Facebook-sivustamme 24.11. mennessä tykänneiden kesken upean mustan puunkatotelineen ja takkasetin. Olisiko tästä koristamaan juuri sinun kotiasi tai mökkiäsi? Tykkäämällä sivustamme ja kertomalla kommenttikentässä, mihin setti tulisi, olet mukana kisassa. Saa vinkata kaverillekin! Facebook ei ole arvonnassa mukana. Voit osallistua myös sähköpostilla myynti@puuvirrat.fi

Haluaisitko valkoisen HIRVI puunkantotelineen.

Kilpailu päättynyt!

Puuvirrat onnittelee Mari Hepoahoa Siikajoelta, joka voitti Puuvirtain kilpailussa Hirviaiheisen puunkantimen. Kiitoksia kaikille osallistujille!

Tykkää Puuvirtain Facebook sivuista tai seuraa meitä Instagramissa ja olet mukana kilpailussa. Voit osallistua myös sähköpostilla myynti@puuvirrat.fi

Arvaa tai tiedä mitkä kuvat ei ole puuta!

Kilpailu päättynyt!

Oikea vastaus oli 3 ja 11 ei ole puuta. Satojen vastausten joukosta löytyi oikeita vastauksia 36

Tuotepalkinnon voitti Leila Korpilahti Seinäjoelta. Puuvirrat onnittelee!

Arvaa tai tiedä mitkä kuvat ei ole puuta!
Vastata voit kommentoimalla suoraan Facebookin julkaisuun tai sähköpostiin myynti@puuvirrat.fi
Arvattavassa kuvassa puu voi olla pintakäsitelty tai kiinnitetty naulalla tai ruuvilla.
Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Puuvirtain tuotepaketti. Tuotepaketti sisältää puunkantokorin, 250L klapisäkin(ilman puita), 2 x teleskooppimakkaratikkuja ja 10kpl 40L klapipusseja (ilman puita). Tuotepaketti lähetetään veloituksetta voittajalle.
Kilpailun jälkeen julkaistaan oikeat vastaukset ja voittaja.
Puulla tarkoitamme sen juuria, runkoa, oksia, lehtiä ja kuorta.

Anna palautetta ja voit voittaa tyylikkään ja käytännöllisen BBQ makkaratikkusarjan.

Palautetta antaneiden joukosta arvottiin Ville Martikainen Juankoskelta. BBQ makkaratikkusarja on lähetetty Villelle. Puuvirrat onnittelee voittajaa ja toivoo kovaa käyttöä tikkusarjalle.